Välkommen till oss!

Bättre sent än aldrig men här kommer en inbjudan till alla som har tid och möjlighet. Välkommen hem till oss i morgon fredag och kika på våra solpaneler, det nya värmesystemet och självklart en massa djur!

Sista fredagen i maj lät som väldigt långt fram i framtiden när det här bokades in. Sedan gick veckorna fort och nu är det dags. Alla som vill är välkomna på gårdsbesök och både JN Solar och Bryngels kommer att finnas på plats för att berätta om sina produkter och tjänster.

Fokus för dagen är vår satsning på solceller och jordvärme. Inga konstigheter eller något exceptionellt men det är nybyggt och välfungerande och kanske kan det inspirera andra som går i tankar att utveckla sin energiförsörjning? Extra intressant blir det förstås för den som både vill titta och kunna ställa frågor till experterna.

Ta med familjen eller jobbarkompisarna och ta en tur upp till oss i morgon. Gården är öppen och det finns kor, kalvar, tjurar och en gris att umgås med förutom solpaneler och värmerör.

Kl 12-15 i morgon är det som gäller och vi har lånat Maskinringens rejäla Murikka för att kunna grilla hamburgare i mängder. Boka in fredagslunchen i Nysäter och passa på att umgås med både två- och fyrbenta.

Varmt välkomna!