Slut på semestern

Sådär nu så var denna semester till ända. Jag har nu avnjutit lite mer än en veckas semester, plus den där halvsemestern när vi hade australiska vänner på besök. Nu är den ändå till ända och imorgon är det arbetsdags igen. 

Semester

Som vanligt hade jag planer på att hinna hur mycket som helst på semestern och precis som vanligt hann jag inte ens 20 % av det…… Jag hann ändå med det viktigaste och det var att vara med familjen. Det var absolut prio och det lyckades jag bra med. Vi flydde iväg gården några dagar och nätter och det gör att det blir mycket lättare att slappna av och kunna fokusera helt på nuet. Det har varit rätt så mycket nu ett tag så det har varit riktigt skönt att kunna vara ledig. Som vanligt hade jag planerat en hel del blogginlägg som jag tänkte passa på att dra iväg på semestern, men jag har helt enkelt inte haft tiden och jag tänker att det nog egentligen är sunt. Hursomhelst så är det nu imorgon dags för jobb igen och som vanligt är vi inte direkt sysslolösa, så det blir nog lite direkt in i elden och det är nog lika bra. Det brukar fungera bäst så, bara jag kommer ihåg hur man gör när man jobbar. På gården så har farsan slitit på (mor är lite sjukskriven för tillfället) ihop med sommarjobbaren som är några dagar i veckan. Det har hänt en massa saker, men har inte riktigt kolla på allt. Det är en hel del blandade känslor angående det här med semester, särskilt när det är hur mycket som helst att göra. Men det är helt klart skönt och givande med semester, det behöver man ha ibland.

Några dagar och nätter spenderades här ihop med familj och goda vänner.
Här blev det lite drama mitt i allt lugn. En trasig grill, en flaska tändvätska och lite släckningsarbete kan få kort sammanfatta det hela.
Familjebild från stranden