Lokalproducerat trappräcke

Äntligen är trappräcket påbörjat. Furu byts mot lokalsågad ek.

Jag lämnade ett soligt Helsingborg efter en händelserik weekend och landade hemma i ett soligt Mörtelek. Himmelen var inte riktigt lika blå och solen värmde inte lika bra, men ändå skönt att komma hem! 

Kallt och jäktigt och svårt att sitta still. Så varför inte börja rita upp nya trappräcket.

Tur jag har en ”mat och sov hund”, som väldigt tydligt förklarar att nu är det dags att avsluta, för jag håller på att svälta ihjäl.

Ny vecka och nya möjligheter. Bara 5 stolpar kvar och lite slipning och så leta efter en överliggare och så…. Men förts sova och imorgon blir det en resa till Skåne igen. Fast då blir det Kristianstad och lägsta punkten.

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård-En skogsgård mitt i Småland