Så oförskämt

jag har ju glömt att presentera våra maskiner.

Lugn, bara lugn det kommer! Varje maskin förtjänar ett eget inlägg och det kommer jag att kasta upp vart efter. Men för att kunna hänga med här så kan det vara bra att veta vad som rullar på gården. Det kommer här därför en enkel lista. Jag lovar också att jag kommer beskriva hela våran maskinpark i ganska bra detalj vartefter redskapen och maskinerna blir aktuella. Då kan man ju tycka att det är dags att skriva lite om gödningsekipaget… Det kommer i veckan, håll utkik!!

 

Här kommer listan. Vi börjar med äldst först och fortsätter i den ordningen de kom till gården.

John Deere 6800
Schäffer PRO 58 minilastare

 

Fendt 936
Fendt 720
Fendt 514 med lastare
Claas Lexion 650

 

Case CX 130

 

Fyrhjuling MF. Vi tippar inte sten i diket hur som helst här, utan förbättrar en stensil.
Fendt 724

Förutom två bilar och tre gräsklippare var nog detta alla självrullande fordon.