Välkommen till bloggen

Välkommen till min nya blogg!

Jag som ska börja blogga här heter Per Jonasson och är 53 år, bor i Stockholm och jobbar i och med skog.

Skogen finns i Bergslagen, straxt norr om Lindesberg och i Småland, Vassemåla utanför Vimmerby. Jag kommer nog mest att skriva om vår skogsskötsel, som är ganska så arbetsintensiv. När jag skriver vår så avser det min och min fars skogsskötsel, vi jobbar nämligen tillsammans. Och vi har en podd om skogsbruk tillsammans, Skogspodden. I Skogspodden vill vi visa att det går att kombinera ett lönsamt skogsbruk med kvalitetsfokus som har hög biologisk mångfald och höga sociala värden.

Det är nog via podden jag har fått frågan att börja blogga här på ATL, vilket ska bli mycket roligt. Den här kontakten med alla lyssnare är en jättekul del av podden och jag hoppas det blir samma bra kontakt här på bloggen också. Vi provar oss fram så får vi se och jag tar gärna emot feedback förstås.

Jag tänkte att jag presenterar mig själv och min bakgrund lite pö om pö i bloggen så det inte blir för mycket på en gång.

Underröjning i ett snöigt Bergslagen

Nu kör vi igång!