Så här härligt var det på träningslägret…

Jag fick tips om att om man vill ha läsare till sin blogg (och det vill man ju) bör man skriva personligt men inte privat. Eller var det tvärtom?

Hursomhelst så kom jag över en liten film från träningslägret förra veckan som Jojje Borssén har gjort. Jag får väl ta fram den och kika på den och drömma mig tillbaka när Coronahysterin rasar som värst här hemma nu och jag delar med mig av den till er också. Klicka på play, sätt på ljudet och häng med!

Jag var tvungen att minska ned filmen i storlek för att få in den på bloggen här men om man ser på den i litet format så är kvalitet helt ok.

Vi cyklade
Vi simmade

Jag ska inte älta om corona, det får vi tillräckligt från massmedia, men den här coronahysterin kommer att blåsa över, det gäller att vi håller huvudet kallt och hjälper varandra. Ta hand om er och era nära och passa på att jobba i skogen, där torde smittrisken vara minimal. För egen del så blir det klippning av granhäck modell större nästa vecka. Och ett annat kul projekt som jag kommer att berätta om senare…