Vilja, mod & uthållighet

Tanken var att jag skulle vara i skogen med Bo (min far) denna vecka, men vi förlängde vår frivilliga karantän en vecka. Både min frus och mina föräldrar är +80 år så de tillhör riskgrupperna på grund av sin ålder och därför undviker vi att träffa dem för tillfället. Vi får ha lite extra mycket tålamod nu och om vi alla är försiktiga så ska väl det här Coronaviruset lugna ned sig snart. Med vilja, mod & uthållighet så löser vi det här tillsammans!

Jag har några andra saker jag tänkte skriva om men det kräver lite efterforskning så under tiden tänkte jag bjuda på några bilder från en proffsfotograf. Anders Nilsson besökte oss rätt nyligen och tog kort till Deromes kundtidning och bilderna blev mycket bra. Så här snygga är vi inte i verkligheten, han måste ha photoshoppat oss!

Bo & Per Jonasson
Det där trädet ska stå kvar
Stamkvistning
Stämpling
Så här ser det ut när vi spelar in podden
Bosse
Per

Jag tror själva tidningen skulle komma ut i slutet av april så det dröjer lite till.
För egen del så skulle vi spelat in en podd den här veckan, men det blev inget av det. Vi gör ett nytt försök nästa vecka så får vi se hur det går.