God jul!

Ofta brukar vi fira jul med en stor del av släkten men i år så firar jag och min fru Helena jul ensamma i Stockholm. Bäst så i år. Jag har träffat mina döttrar häromdagen och förhoppningsvis ska vi träffa dem på annandagen igen. Men det går ingen nöd på Helena och mig, vi började julafton med 14km på Lidingö och vi passade på att utforska några nya stigar vi inte sprungit på förut. Det var minus 1-2 grader och strålande sol, fantastiskt vackert!

Nu är det bara lite handpåläggning på maten, sedan är den klar. Vi provar att göra egna revbensspjäll i ugnen i år för första gången, brukar ju alltid äta mammas annars men de här verkar bli riktigt fina:

Det blev väl ganska likt bilden eller vad säger ni?
Vill ni göra egna så kommer receptet här 0ch jag kan inte ta åt mig äran, det är från Coop.

En annan favorit på julbordet är brysselkål. Den här varianten ska stå i ugnen 20 minuter på 200 grader. På med lite olja, flingsalt och lite valnötter bara.

God jul önskar jag alla bloggläsare!