Nu kom utdelningen

-Att skapa och göra TILLSAMMANS!

Axels studentdag börjar bra, med inte ett utan två brev om utdelning, 8% från Landshypotek och 4-30% från Södra.

Föreningsliv och kooperativ är något som jag har med mig från både mamma och pappa och flera generationer tillbaka. Det är en värdegrund som är väl rotad och ett arbetssätt som jag arbetar med varje dag. Inte bara i det privata utan även i mina byggprojekt.

Nya Science Park Towers i Jönköping. Samverkan mellan Jkpg fast, FC-gruppen, NCC, Yellon, Emil Lundgren, Radiator, Assemblin, Novosystems och några till.

Det var självklart att välja ett familjekooperativ till barnen, för att få vara en naturlig del och lära känna deras kompisar och vardag. Det kändes bra att fortsätta vara medlem i Södra skogsägarna och tillsammans kunna utveckla skogsbranschen. Att genom LRF få styrkan att påverka mot tex Bergstaten och EU.

Att dessutom  vara en del i en medlemsägd bank -Landshypotek, med väldigt bra personal som förstår skog och jord. Det är något som stärker mig som företagare inom den gröna näringen

Vad är viktigt för dig? För mig är det viktigt med trygghet, tillit, respekt, delaktighet, dialog… Är nog delvis därför jag tycker att det idag blir sorgligt att lämna Njudungsgymnasiet i Vetlanda kommun, vilket har varit den bästa av gymnasieskolor.

Fast nu börjar en ny fas med 2 vuxna barn och båda med en fast anställning och livet framför sig… #STOLTMAMMA!

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland