En väldigt fin fredag

Ögonen svider, kroppen är matt och samtidigt fylld av hopp och fina minnen. Dagen har bestått av gamla och nya bekantskaper och både tårar och skratt.

Idag har vi tagit farväl av en positiv, orädd och färgstark kvinna. En helt fantastisk kvinna helt enkelt! En granne och mamma och den tuffaste kvinnan som fanns under grabbarnas uppväxt -Marita hade lyxen att köra rullstol och i en liten grabbs ögon är det det häftigaste du kan göra. Undrar hur många barn som har haft glädjen att få stå bakpå och åka. Undrar vem som hade det roligast och vem som njöt mest….

När vi kom hem kändes skogen, som det enda rätta. Att få fortsätta det fina…

Svampplock

Jaktuppladdning

Hundgos och försök till selfie.

Vissa dagar ger energi, fast på ett oväntat sätt, detta har varit en sådan dag! Runes styrka. Mina första vänner Fredrik och Markus. Oscars skogs och blogg pepp. Fridas sång… listan går att göra lång, men jag väljer att skriva ett enda ord till -Kram!

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland