Fotvård i stallet

Vissa äter mat på lunchen, men jag och gårdens fyrbenta passade på att ta en lunchdate med vår hovslagare Tommy.

Annie älskar att komma in och passade på att njuta och Milo passade på att hitta på hyss.

Jag missade att ta ett före kort, men om jag säger att pannluggen var som en hård klump med ungefär 20 tistlar i. Kan ni kanske föreställa er varför frisyren blev så här snygg. Så man kan säga att det gick från kompakt klump till en ja typ 80-tals rock. Nästan lite hockeyfrilla. Perfekt för lite fredagsfeeling.

Tjejen passade på att öva sin ”du ser inte vad jag gör, jag bara står här och tittar, norpar INTE hovklipp” min. Att det kan vara så gott med hov…

När alla fötter var fixade, fick det bli lite belöningsbete utanför stallet. Fin och härlig dag med sol och sakta singlande löv. Det gäller att passa på och njuta innan nästa möte framför datorn kallar.

Efter en stund med mys tröttnade Tjejen och såg till att hästarna gick ut i hagen igen. En vallande pudel alias ordningspolis är inte fel. En sådan borde alla ha.

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland