Uppehåll, flis och JVM

Och i natt kommer årets första stormvindar…

Landade i soffan för att kolla tjejernas hockeyfinal efter gårdagens rysare. Inte den ställning (0-8) jag räknat med efter en bra tävling. Igår var det gåshud och jag erkänner, en ”mammatår”, när slutsignalen ljöd. Häftigt att slå ut USA och hamna i final. Nu håller vi både tummar och tår för en vändning, men silver är helt klart också en medalj väl värd att fira.

Annars har det denna helg varit goa vänner på besök som resulterat i många skratt och jakthistorier. Men vi började med uppehåll och flisning, lika bra att fylla upp förrådet.

Med sista tidens nederbörd, som vräkt ner. Följde en översvämning i flisförrådet genom en skarv i taket/golvet. Ja ja det får bli sommarens bekymmer, nu duger en presenning.

Jag har tydligen en markberedare i skogen. En sån där entreprenör utan telefon. De är fler än man kan tro… Att det ska vara så @#!@ (>_<) svårt att lyfta telefonen och ringa en markägare. Att det blir fel är ju inte så konstigt.
Ska bli spännande och se om mina aspar få står kvar den här gången.

Nu är ställningen 0-10, men vi väljer att minnas gårdagens seger! Och så funderar vi på om vi har förberett oss för stormvindar i natt. Säkert missat något, men hoppas kunna sova trots ett jäkla oväsen ute.

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland