Ny vecka och nya möjligheter…eller?

Att vakna en måndag, det är som att vakna upp på nytt. En helt ny och oförstörd vecka. Utvilad efter helgen och kroppen känns som 25 igen… eller kanske snarare 55 och så lite kaffe innan datorn startar och sen var den här veckan förstörd.

Pga en uppdatering har min dator krypterat sig och kommer aldrig mer att kunna öppnas.

Det var den starten på veckan, men efter ett antal samtal och en beställning av ny dator senare, kunde veckan börja på nytt, dock något tilltufsad.

Dålig start blev dock ett bra avslut. Inte så ofta som vi får se norrsken.


Och dessutom vaknade vi upp till en kall men väldigt fin morgon.

På frågan vad jag nu saknar på datorn så bla en skogsplantering med statistik från de senaste åren. Min egen användarmöjliga skogsbruksplan… men Södra skogsägarna, som jag är delägare i, kanske ser detta och förstår att en skogsbruksplan måste gå att arbeta med och i och kanske jag slipper att göra om mitt excel dokument.

Och lärdomen blir att börja spara bättre….!

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland