Vägmarkering på dagens schema

Tur att våren är så lugn och skön, så det finns tid över för att göra en massa småfix, som att markera ut en gammal körväg som delvis nu är sönderkörd av markberedaren och under veckan ska lagas innan det ska planteras.

En ojämn och oansenlig väg, men viktig i det vardagliga, som för att tex ta ut vindfälle.

Nu finns det markeringar uppsatta för att visa var vägen ska lagas. Passade även på att röja lite vid sidan inne i skogen, när jag passerade

Så här ser min skogsbruksplan just nu ut. Eftersom vi markägare inte har samma behörighet som skogsinspektörerna och entreprenörerna får jag hålla tillgodo med att använda de applikationer som finns och vad sägs om ett pärlband med granbarkborrar för att visa på väg och ett gäng vindfälle för att visa beståndsgräns och kulturminnen.
De grå granbarkborrarna är gränsmarkeringar mot grannen.

En väg kvar att markera upp, men lite lunch först.

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland.