Morsdag

Bästa morsdagsbilden!

I år har vi ökat i graderna och fått både kor och kalvar istället för ett gäng kvigor lite senare på sommaren. De brukar vara helt underbara de också och några av dessa kor var här 2020 och 2021 som dräktiga kvigor.
Men dessa underbara kalvar, jag smälter!


Nu lär vi oss räkna till 6 och jag kan säga att korna är mycket enklare att räkna än kalvarna.

Vissa bilder blir bättre än andra och man kan gott undra vad det var jag skulle ta på. Troligen alla flugor som kommer som ett brev på posten när korna kommer, fast det är det värt, alla dagar i veckan.

Morgon, lunch och kvällsrutinerna är nu något annorlunda mot i vanliga fall. Vatten, vatten och åter vatten och jag är inte den mest intressanta vid badkarsfyllningen, utan det är min ständiga följeslagare,  Tjejen.

Målet nu är att få ”klia panna” och då är mutor bra. 29án eller 03án tror jag kommer vara först i år.

Finn ett fel och det är inte hästen i bakgrunden, fniss. -De är inte så enkla att regissera, men så söta och det går att lägga hur många timmar som helst med dem i hagen och kameran svämmar snart över.

Fina och lugna kossor med underbart söta kalvar från Badeboda gård, på semester och jag är tacksam att just vi har privilegiet att få pyssla om ett gäng varje år.

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland.