Egentillverkade köksstommar

Är så trött på dessa eviga översvämningar och att allt är blött och skitigt. Snöar det inte, så regnar det.

Tog en tur till Skåne igår för att jobba lite och fick se, förutom höga flöden och översvämningar, även gröna vallar och gäss. Nu är det ju inte allt med gässen som är positivt, men ett vårtecken är iaf ett vårtecken. Hemma här finns en och annan snödroppe, där fanns hela områden som var helt vita.

Det bästa är att hålla sig inne och tänka att det som behöver göras finns kvar även när det är mindre blött och då är det trevligare att göra det som måste göras. Nu är det ju inte så att det är navelludd som petas och tummar som rullas, utan här bygger vi kök och annan förvaring.
 

Egentillverkade köksstommar vs platta paket… ja det vet vi inte än, men har man inte provat då vet man inte… men målet är ett platsbyggtkök och nu är ritningen inte helt spikad, golvet inte helt rakt, väggarna lite lagom sneda och vinklarna inte 90, men en av 5 stommar på plats och det är den där jag är 100% säker på mina krav och förväntningar.

Diskbänksdelen -upphöjd diskmaskin, utdragbar sopsortering (ej under diskbänken), 70cm diskho och så ett stort skåp till rostfria bunkar och annat skrymmande under diskbänken.

Diskbänks förfrågan skickad, -Nu ska vi bara se vilken fördel LRF Samköpsrabatt kommer att ge.

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland