Stressigt som tusan och överraskningar i åkern

Det är lite stressigt just nu. Eller väldigt stressigt faktiskt. Halm, spannmål, människor, djur, allt i en enda röra.

Och så höstlov för ungarna och vinterkylan runt hörnet.

Man jobbar konstant nu känns det som. Arbetsdagarna blir långa och pulsen har svårt att gå ner. Men det ska nog bli bra till slut.

Det gäller att hitta något som piggar upp en stund. Jag hittade en tråd på Facebook för en stund sedan, i gruppen Lantbrukaren. Den handlade om konstiga saker som folk har hittat i sina åkrar! Det var kul! Jag har hittat ett dockhuvud en gång, det var lite läskigt, annars mest tråkigt skräp som man får gå ut och plocka upp. Andra har visst bättre tur! Eller otur. Här är ett axplock av saker som lantbrukare har hittat:

Öl, underkläder, en helt ny vinkelslip, fotboll, ett älskande par, foppatofflor, en timmerbila, en försvunnen fettspruta, verktyg, en gocart, en miljöpartist, en meteorit, en klocka, en frimärksautomat, och en biolog!

Jag lyckas inte länka direkt till just det här inlägget men HÄR är gruppen Lantbrukaren om någon vill kika närmare.