Lucka nummer 13: Direkt från sängkammarn

Nämen! Har hon plockat fram gamla ungdomssyndiga nakenbilder nu?! Törs man kolla? Eller är det bäst att sluta läsa den här bloggen för gott? Muttra: ”…väldigt olämpligt…” bakom sammanbitna tänder och sedan trycka på stora off-knappen på datorn? Eller dränka telefonen i närmaste tekopp?

Nej, alla kan vara lugna. Det är en morgontrött Elin bara.
trott

Undrar varför man ödslade dyrbar fotofilm på nåt dylikt?  Vet inte om jag ska skratta eller gråta!

Jag har inga minnen från när de här bilderna togs så de är nog precis så trista som de ser ut. Jag tänker att om de hade de skildrat efterdyningarna av en bättre fest eller någon fullständig sexuell utmattning så hade jag nog kommit ihåg det. Så nej, det var nog bara Danne som var framme med kameran när jag var lite extra trött.
trott2

Så här såg jag ut när jag var lite piggare!
vaken
Solbrända armar! Och vad hade jag för glasögon egentligen?!

På tal om glasögon, jag har ett ganska stort synfel som gör att jag hade glasögon eller linser från det att jag var åtta år ungefär. Nu har jag opererat ögonen och det var en intressant upplevelse må jag säga.
Jag fick operationen i present av mina föräldrar 2009 och eftersom jag var gravid fick jag inte ta den lugnande tabletten som de andra patienterna fick. Lite mer spännande för mig alltså.
Och så var det läkaren… Han var var norrman… Alltså jag tror absolut inte att folk från Norge är mindre kompetenta på något vis. Men det där med språket alltså! De pratar ju så glatt och glättigt! Man var ju ändå liiiite rädd att han inte tog det hela på tillräckligt stort allvar!
Till exempel när han skulle sätta fast mitt öga med en sorts tång (tror jag). Då sa han:
-Nåå kom du till å känne en enorm presse på öjje ditt!
Alldeles glatt och liksom förväntansfullt sa han det, ja ni vet ju hur norska låter. Som att han presenterade huvudnumret i en spektakulär show ungefär!
Men det gick bra i alla fall. Han visste vad han gjorde. Efter att det hade luktat bränt, blivit dimmigt och gjort lite ont efteråt kunde jag plötsligt se som en korp! Fantastiskt!