Det går utför

7 januari, 2018

En sådan söndag! Benen värker, ögonen svider och kinderna hettar. Nu sitter jag i soffan efter lagårdsjobb och grötätning. Ganska matt men väldigt nöjd.

Jag och stortjejerna har varit i Hassela idag och åkt slalom tillsammans med min syster och hennes familj. Så himla kul!

hassela
En av nedfarterna. Inte för isigt, inte för brant!

Jag hade inte åkt sedan jag var femton år och för den som eventuellt har missat det så fyllde jag nyss 35… Men det gick över förväntan! Och definitivt över barnens förväntan. Tänk att det bara kan funka efter så lång tid. Tjugo år!
Men det var lite läskigt i början, det kan jag erkänna. Bara att åka iväg med liften fick pulsen att gå upp lite. Och för att inte tala om när man skulle av! Very scary!!

Jag hade lovat ungarna att inte skrika i backen eller ramla i liften och det löftet höll jag. Men en gång hamnade jag i ett litet felläge.

vurpa

Här är faktiskt min enda vurpa. Jag skulle ta en bild på Matilda men råkade köra på henne och ramla istället. Då var syrran snabb att fota!

systrar

Här är vi! Fina va?!

systrar2

Nu måste jag bara köpa egen skidutrustning så jag slipper hyra. Och så ska jag lära mig lite om keycards och grejer. Sen blir det åka av snart igen hoppas jag!

 

 

 

Färdigflirtat för Filip
Fredagskalvar