Flugjävlar och svårt att sova

Ingen idé att tycka synd om sin själv men lite jävla irriterande är det väl ändå när man inte kan sova på nätterna!? 

Det är varmt och svettigt och flugorna surrar överallt. En nackdel med att bo på sin arbetsplats, om arbetsplatsen råkar vara ett jordbruk, är dessa flugjävlar. Som finns i tusental! Äckligt och irriterande.

Jag trodde jag skulle somna gott inatt för vi har haft en bra men intensiv lördag. Vi blev bjudna på finmiddag av trevliga bondekollegor på kvällen och före det var det namngivning för en liten Vidar. Jag var så himla trött när vi kom hem så jag trodde att jag skulle svimma. Men lyckades man somna? Näääeerå! Jag har testat det mesta nu och hade varken åksjuketabletter eller allergipiller hemma (det ska visst vara effektivt enligt säkra källor), så nu fick det vara nog.
Nu sitter jag på altan’ där det är lite svalare, insvept i ett påslakan och funderar på livet. Och väntar på regn som inte kommer.

Rätt mörkt är det. Men det ljusnar väl snart. Då kanske jag somnar.