Titta vad jag har fått!

Utan läsare, ingen blogg. Därför vill jag visa det här och tacka alla som kommer hit och läser. Utan er skulle det inte blir något alls. Särskilt inga fina utmärkelser för skrivande och kommunikation. 

Idag fick jag Årets kommunikationspris av LRF Västernorrland och jag blev fantastiskt glad. Så glad att jag nog framstod om lite speedad till och med. Och det var jag också.

Jag blev inbjuden till årets regionstämma och när jag väl hittade till Parkaden, Härnösands Folkets hus ungefär, fick jag vara med på en välordnad och intressant stämma med många motioner och stort engagemang. Det var både kul och lärorikt. Och så träffade jag många trevliga människor på en och samma plats. Bland annat Marianne som jag hade saknat. Titta vad suddiga vi är! Det ser nästan ut som att vi är på någon annan slags tillställning. På en pub kanske?

Trevligt var det i alla fall och det var inte bara jag som fick pris. Silvernålar delades ut liksom ungdomspris och stipendium för klimatsmart lantbruk bland annat.

Visst måste jag få visa vad det står på mitt diplom? Det var en oerhört fin och genomarbetad motivering tycker jag.

Tänk att det kan bli såhär trots att jag skriver om så mycket som bara är vanlig vardag? Underbart!

Tusen tack! Tack LRF och återigen, tack alla ni som läser!