Lördagen såhär långt

I morse möttes jag av en liten krabat som hade hoppat ur sin box och gick omkring i gammellagårn och såg allmänt förvirrad ut. Inget foto på den men här är en annan söt varelse. 

Sedan såg jag en kaossituation hos korna som vi måste reda upp ganska snart. De har rivit ner en ätfront och börjat rymma. Som tur är verkar de inte så flyktbenägna. Det står några stycken på fel sida och äter bara.
Dessvärre har vi hjullastaren utlånad för tillfället och innan den kommer hem är det inte så mycket att göra. Behöver den för att hålla upp och montera tillbaka fronten på något bra sätt.

Just nu ska det ätas lunch bara Danne kommer hem från stan. Han har varit och handlat några småsaker, bland annat en borr tror jag.

Huset bjuder på rester idag. Ganska goda om jag får säga det själv. Biffar gjorda på extremt närproducerad köttfärs samt kantarellsås (japp, egenplockad svamp = husmorspoäng, om man nu håller räkningen på sådana) och klyftpotatis. Gott. Ännu godare om man är hungrig. Jag är mest kaffetörstig. Men äta bör man ju och så vidare.