Långa listor och service på hög nivå

Veckan har börjat rätt bra här. Vi startade upp måndagen genom att göra en lista på allt som behöver göras de närmaste dagarna. Den blev lång, men jag gillar listor. Eller sättare sagt, jag tycker det är väldigt tillfredsställande att stryka saker på listor. Och så tycker jag om att strukturera upp det som ska göras, annars känns det bara som ett stort, mörkt moln av arbete. 

Några saker kunde vi stryka innan dagen var slut men många kvarstår förstås. Mycket plock och vinterstädning som ska göras. Det tar alltid mer tid än man tror. Just november är lite av en mötesperiod också så det går bort mycket tid från gården rent fysiskt. Förra veckan var det höstmöte med Lantmännen och nästa vecka ska jag till Lycksele. Sådant äter tid även om det är både roligt och viktigt. Och varje år tror man att i november, ja men då har det ju lugnat ner sig med allt. Vilket skämt. Att man aldrig lär sig!

Nåväl, nu ska jag starta denna tisdag med skrapning åt tjurarna. Sedan ska vi beta av några fler saker på den där listan innan jag ska åka iväg på lite bortajobb.

Måste bara få visa en sak förresten. Det är ju så praktiskt att ha en blogg!

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag behövde en sladd med tre piggar till motorvärmaren på Valmeten. Då kom ett tips från Patrik i kommentarsfältet. Med artikelnummer och allt! Vilken service va?
Jag behövde bara gå in på Biltema, gå fram till en dator, knappa in numret och gå raka spåret till rätt hylla. Som om jag ägde stället. Jag tog en sladd, brände av denna selfie och sedan jazzade jag iväg till kassan och betalade. Vad glad man blir! När det går lätt! Tack!