Vinter och städryck

Januari hann nästan ta slut men det blev vinter till sist i alla fall. Ljust och fint och inte lika halt och tråkigt, men det ska ju tas om hand också. Fruset vatten kräver tid.  

Det är nollgradigt här mest hela tiden så det är blött och tungskottat. Här ser man hur mycket vi har fått ungefär.

Rejäla hattar på balarna.

Denna snö funkar ypperligt att köra fast i med skoter har jag märkt. Behöver inte träna armarna mer idag.

Danne har skottat och gjort fint på gården och nu har han även tagit sig an Deutzen med sin städmani. Snöbortforsling i stan väntas till veckan och då ska traktorn vara presentabel. Annars retas de yngre killarna som exempelvis Pär.

Rent generellt är det kul med rena maskiner. Vi har mycket att jobba på där men vi tänker bli bättre. Har en uttalad ambition att lägga mer tid på tvätt och städ. Målet är inte precis skinande rent, heltäckningsmatta och skohylla men det är ju kul att kunna ta sig in i maskinerna utan att få klaustrofobi.

Trevlig helg förresten!