Snart åker vi

Det blir en tripp till Brunnbymässan i år igen och om några timmar är vi på väg. Vädret verkar bli rätt ostadigt men vi hoppas på uppehåll åtminstone, så vi inte flyter bort bland utställarna. 

En bra grej är att Danne har lovat att köra hela vägen så jag kommer att kunna sova. Med det löftet i bakfickan kunde jag passa på att jobba extra länge och förbereda så mycket som möjligt till långt in på natten. Jenny ska sköta djuren här och om inget oförutsett händer behöver hon inte lägga ner alltför många timmar. Det mesta är riggat och på eftermiddagen kommer Linnea hem och tar kalvskiftet.

Om man ser tillbaka på tidigare års Brunnby-besök kan man konstatera att det har följt ett visst mönster. Första året blev det en kultivatorinvestering och året därpå köpte vi en tippvagn. Nyttiga men rätt kostsamma resor med andra ord. I år vill vi helst undvika att köpa så mycket mer än korv och hamburgare men det är alltid kul att titta och inspireras.

Att äta någon god mat på kvällen och krascha ner sitt trötta mässhuvud på en hotellkudde är inte heller fel.

Nu är kaffet urdrucket här och det är dags att duscha och slänga ner en deo, ett par trosor och en tandborste i jackfickan, sedan är jag så gott som resklar. Just det, måste komma ihåg silvertejp också, så jag kan tejpa ihop Dannes köpekontraktskrivarfingrar, ifall han får för mycket feeling!