Västerås tur och retur

Brunnby Lantbrukardagar var som vanligt en trevlig tillställning men ack vad trött man kan bli av att inte jobba. Jag är helt slut nu när vi kommit hem fast jag inte har gjort något alls!

Regn och rusk till en början och färre maskinutställare än tidigare år men väldigt trevligt var det. Dannes bästa var väl dikesvandringen som avslutades med uppvisning av en rejäl dräneringsplog.

Stenhård koncentration och många verkar dela denna ohejdbara fascination för att leda vatten. Tur det eftersom det är viktigt för odlingsmarken.

 
Efter några timmar drog regnet bort och under eftermiddagen och dag två var det sol och varmt.

Vi gjorde ett litet besök på torsdagen också men kände oss ganska nöjda med en fin mässa.

En sista koll ner i ett dike på väg ut från mässområdet. The struggle is real… Sedan åkte vi via Uppsala hem och stannade till vid ett antal olika maskinhandlare på vägen.

Väl hemma igen fick vi besök av Annie som var med och kollade läget under lagårdspasset så hon kan jobba på lördag när vi ska på bröllop. En lång dag men trevlig och skönt att åka bort en sväng ibland.

Förresten! För den som vill ha ett restaurangtips i Västerås kan jag rekommendera Agrill ute vid hamnen. Jättegod mat och kanonservice. Danne och jag åt kött och Elias kyckling. Jag avslutade måltiden på äkta franskt vis, med en osttallrik, och jag tror sällan jag varit så mätt.

Idag är det full fart både hemma och på andra ställen men jag är så otroligt trött så jag vet inte hur det ska gå. Bara att kämpa på och sätta ena foten före den andra samt skratta åt allt knasigt man gör när hjärnan inte är riktigt med.