En sväng till västkusten

Ny vecka och tisdagen bjuder på ett regnigt Medelpad. Jag har varit bortrest och hjärtat är lite skört efter en fin helg.

Natten till lördag tog jag med mig en son till Göteborg och hälsade på en dotter. Det blev fina dagar även om de gick alltför snabbt. Vi cyklade elcyckel, shoppade parfym, kollade film och hade det trevligt tillsammans.

Att komma hem känns dubbelt, för det är en märkligt känsla att ha en bit av hjärtat så långt hemifrån. Inte verkar man bli härdad heller, inte ens om man haft ett barn i Skåne i under tre års tid. Besvärliga ungar, håll er inom mammas kommungräns tack.

En annan unge, som inte är så flyttbenägen, är den här. Innan vi for lämnade vi lilla Rocky hemma med Danne och Linnea. Han verkade ha haft det bra, se bara hur trivsamt han hade det i hjullastaren.

Lite mer misstänksam var han på den här bilden. Som om han tror att han är påväg racka spåret till valpnuggetsfabriken!

I skrivande stund dricker jag morgonens första kopp kaffe och ska precis ge mig ut i ett riktigt höstigt blötregn. Om två timmar kommer Henny och Håkan och då blir det frukost innan arbetet fortsätter. Efter lunch ska jag jobba kväll på hospice och i morgon är det klövverkning.