Grattis Lemmy på årsdagen!

21 oktober, 2019

Nu har vår hund gått och fyllt 3 år! Detta ska naturligtvis firas på alla de sätt. Dottern bjöd in sina kompisar på kallas och han fick både present och tårta.

Tårtan bestod av ”mjukmat” som bas med hudgodispinnar som ljus och strösslet var någon typ av pulver, en bakteriekultur för magen på hundar. Och naturligtvis äter han på sin födelsedag med oss andra vid köksbordet.

#BAM

Dagen efter var han och jag i skogen för att jaga lite blandade djur. I såten hade vi minst 29 vildsvin, tre älgar och ett antal rådjur. Glädjande nog fick jag skjuta ett vildsvin inne i såten för Lemmy. Jag vet ärligt talat inte vem av oss som blev gladast men vi visade vår glädje på lite olika sätt.

 

Varje årsdag för såväl hund som människa är en påminnelse om att man är på en resa mot slutet. Själv är det snart min tur att fylla år och jag börjar känna mig äldre. Vi vet inte när slutet kommer men vi vet att  vi som brukar natur, genom våra aktiviteter, är en del av en evighet och det ger mig en skön känsla.

 

Jag heter Rickard Axdorff, tack!

 

 

 

Räddad i Rom
Underbara Agria