Har man ingen drönare

får man komma på andra lösningar för att få en blick från ovan. Det är alltid bra med lite ”helikopter-perspektiv”. Här fick mamma hoppa upp på mina axlar så att en nollruta i rapsen kunde ses i annan vinkel. 

Så här såg nollrutan och Carl ut uppifrån idag.

Idag har nog varit finaste dagen på året än så länge vädermässigt. Det är konstigt när det är så här fina dagar så känns det som att det aldrig kommer regna och när det regnar känns det som det aldrig mer kommer bli soligt. Vi vänjer oss fort, men kollar man på väderprognosen så verkar paraply inte blir så trendigt den närmsta tiden.

Fint väder och fint vete, här är sorten Julius.

Min far sa en gång till mig: Det är konstigt, du har inte tålamod att vänta på att datorn ska ladda färdigt en sida. Men att krypa runt en hel dag i ett fält och kolla på plantor det klarar du.