Vanlig vecka?

Nu är det väldigt snart en ny härlig vecka full med möjligheter, spännande. De senaste veckorna tycker jag har varit lite röriga. Carro är ju hemma och får inte belasta sin handled och barnen har varit mer hemma än på förskolan. Nu verkar det ändå som att nästa vecka får en ”vanlig” start, hoppas hela veckan blir någotsånär vanlig.

Alla hemma

Det blir ju lite förlamat när barnen är hemma och Carro inte kan ta hand om dem helt själv. Då blir ju helt plötsligt både jag och Carro hemma från arbete. Jag kan ju självklart ta hand om barnen själv, men hon kan ju ändå inte jobba just nu… En helt ärligt lite jobbig situation tycker jag, särskilt eftersom att det (som vanligt) finns gott om saker att göra. Det skulle absolut kännas bättre om endast en av oss var hemma. Så har det varit bitvis, men inte helt. Jag har hoppat lite emellan vartefter det har behövts och faktiskt kunnat jobba en del. För mig blir det rörigt och lite svårt att helt fokusera. Man får se det som lite extra kvalitetstid med familjen helt enkelt, trotts lite snoriga och febriga barn och (lite, men tillräckligt) handikappad fru….

Detta är helt klart kvalitetstid korv och marsmallows grillning i en kohage (utan kor dock).

Friska igen

Nu är ändå barnen helt friska igen och imorgon bär det av tillförskolan med dem. Det innebär att jag förhoppningsvis kan räkna med en arbetsdag imorgon. Även om sonen idag inte alls var sugen på att åka till förskolan imorgon. Han hade till och med en lösning på problemet: Han sa att när han kommer till förskolan fräser han bara ut snor och säger att han är sjuk, så får han komma hem igen. Hoppas att han kommer på andra tankar tills imorgon, det brukar han göra för han trivs egentligen på förskolan. Nu får vi se hur lång tid det tar innan snoret hänger igen, har vi tur går det hela veckan…

Bra att ha bilen med sig, ifall man måste rycka ut fort….

Veckoplaner

Vad händer då i veckan? Ja, jag vet faktiskt inte riktigt, men det verkar i alla fall som att vi får lite värmare väder igen. Det sätter lite fart på saker om det stämmer. Det är nog inte omöjligt att vi ger oss ut och kör lite gödning på vetet. Traktorn ska i alla fall förbereddas för det, breddäcken kommer att åka på. Sen finns det massor att göra frågan är bara vart man ska börja. Efter morgondagens morgonmöte finns det säkert en bättre plan.

Kan detta vara säsongens sista snöflingor? Jag hoppas det.
Mer gödning ska ut

Nu hoppas vi på en vanlig vecka, hur nu en sådan ser ut…… Hoppas alla får en bra vecka!