Sista balen är nu pressad

6 juli, 2021

Efter en intensiv helg där allt har gått i stort sett i ett, så är nu årets pressning av grovfoder åt HästKraft nu klart.

Hård helg

Ja, efter att ha hållit igång nu hela helgen med mycket jobb och mindre villa, så blev i måndags sista balen pressad och inplastad för HästKrafts första skörd 2021. Under dem senaste dygnen har vi skördat för fullt i Nyköping, Katrineholm, Örebro och Norrköping och nu är det klart. Jag vet inte om det är en rekordtidig final eller inte, men utan att kolla efter så tror jag att det är det tidigaste jag varit med om. Det brukar alltid vara något litet som dröjer sig kvar ett tag. Det gjorde det inte nu och som sagt var för några timmar sedan blev det klart. Nu är en stor del av Sveriges elit-travhästars grovfoder säkrat.

Skönt att var klara

Jag måste säga att fast att detta är en rolig produktion att delta i så är det skönt att nu vara färdiga. Det är ju skönt att kunna stryka ett så stort moment från to-do-listan, nu kan vi nu fokusera på allt annat vi har att göra. Det har som sagt varit en hård, intensiv men ändå rolig period. Inte minst för att det är roligt att jobba ihop med duktiga entreprenörer som ett team med samma mål.

Trött

Nu ska jag erkänna att jag är alldeles för trött för att skriva så mycket mer. Klockan är nu 01:20 och jag har nyss kommit hem efter att ha varit och hämtat en bil. Sömn har varit lite av en bristvara nu i helgen och jag ska nu försöka sova ikapp litegrann. Så istället för att skriva mer blir här en bildbomb på hur min senaste tid har sett ut:

Knytarstörning på pressen, självklart satt jag inte kvar i hytten o bara glodde efter jag tagit kortet.

min starka skift-kollega Carl
En liten negativ grej bland allt det positiva var att ett rådjur kolliderade med Hiluxen… Det gick som tur var bra för alla (förutom rådjuret).
Här drog jag ihop plastaren på sista fältet för denna gången.

Hoppas att någon bild föll er i smaken.

Tack till alla andra som varit inblandade i detta!

 

Hitta tillbaka till det "normala" dygnet igen
Ännu en natt till ända