Drönaren flyger igen

Jag hatar när är saker är trasiga och inte fungerar, det ligger och tär inom mig tills det är lagat och fungerar igen. Därför kan jag glatt konstatera att drönaren nu är 100 % återställd efter sin krasch. 

Inte helt säker

Jag måste erkänna att jag var lite osäker på om jag skulle reda ut at laga den helt själv. Allting var lite för pillrigt och litet för min smak. I natt gjorde jag ändå ett tappert försök med att laga den och jag blev väldigt positivt överraskad när jag två timmar senare kunde provflyga med gott resultat. Det såg i ärlighetens namn mörk ut ett tag när jag tappat bort en liten låsbricka, men den kom till rätta och allt kunde sättas ihop.

Löda är inte mitt bästa område.
Särskilt inte när det är så här smått…
Den lilla låsbrickan som höll på att förstöra allt.
Till sluta fick jag sätta på locket och allt var klart.
Provflygningen gick bra.

Nu kan jag slappna av

Nu när drönaren är åter i tjänst så kan jag lugnt slappna av och njuta av att vara ledig på ett helt annat sätt än om den inte var det. Jag kan även nu släppa ett uttalande från våran interna haverikommission om vad som hände vid kraschen. En motor var kaputt efter kraschen och jag trodde att det hände vid själva kraschen. Det verkar som att det var tvärtom, motorn la av först och därav kraschen. Det är den bästa teorin just nu.

Trevlig helg till er alla