Sista gräset är packat och klart, ändå är det en sorgens dag….

Dagen bjöd på ett härligt skördeväder och vi passade på att pressa, plasta och plocka ihop våran tredje skörd. Nu är allt färdig skördat för i år, det är inte så dumt och egentligen borde detta varit en härlig dag i lyckans tecken, tyvärr var det inte så.. Igår fick jag ett väldigt sorligt besked om att en god vän och kollega, bara ett år äldre än mig, hade somnat in.

Hastig vändning

Saker kan förändras så fort här i livet, det tycker jag att man blir ständigt påmind om. Jag blev det i går kväll när jag och min familj var på väg hem från en fin dag på Kolmårdens djurpark och min telefon ringde, en väldigt god vän hade tuppat av i traktorn och somnat in för sista gången. En hemsk nyhet och mina tankar går till hans familj och närmaste, det är helt fruktansvärt. Jag själv har lite svårt att förstå att det faktiskt har hänt fortfarande, men helt plötsligt slutade hjärtat att slå på en av världens snällaste människor. Han var för ung, för snäll och för omtyckt för att försvinna. Jag kommer att sakna honom enormt och redan idag har jag kommit på mig själv med att leta efter hans nummer bland senaste samtal bara för att komma på att det ändå inte finns någon som svarar… Han var en av jordens härligaste människor och en frisk fläkt för lantbruks-Sverige med en enorm glöd för allt han gjorde

Mina tankar går som sagt var till hans familj och de närmaste som nu fått en ofattbar och fruktansvärd omskakning av livet.

Man får ofta rådet att leva medans man kan, det är ett gott råd jag tycker man ska följa och vad jag vet så var det just det min vän gjorde när han somnade in.

Jag hade inte tänkt att dagens inlägg skulle handla om det här, men jag kunde inte skriva om något annat….