Ett kort mellandagsinlägg

Så var julen förbi och snart är detta år till ända, vart tar tiden vägen? Just nu är det i alla fall mellandagar och som vi har haft lyxen att göra dem senaste åren håller vi så lugnt vi kan här. Vi ser till så att djuren har det bra och sen fokuserar vi på att ha lite kompledigt. 

Julen

Själva julen firades i lugn och ro med fokus på barnen, det är ändå deras högtid tycker jag. Vi åt god mat, promenerade, öppnade paket och lekte. Julen är min absoluta favorit högtid, det är en av få högtider på året man kan planera och kunna slappna av på (nu när vi inte kör snö längre).

Att få se barnens glädje på julafton är underbart. Tänk vilken tur vi har som får leva så här!!
Nu har jag även fått chansen att återuppleva gamla minnen. Det här var längesedan, men fortfarande kul.

Lugnt

Det här är den tiden på året som vi försöker hålla nere på tempot rejält. Som vanligt finns det massor att göra, men inget som är direkt akut. För oss är det här den enklaste perioden på året att vara lite komplediga. Det har inte alltid varit så, men nu är det så och det är faktiskt ganska så skönt. Nu ser vi bara till så att djuren har det bra och att det nödvändiga snurrar i verksamheten.

Djuren måste ju skötas oavsett dag och tid på året.

 Magsjuka

Ganska så oturligt så avslutades julen med magsjuka här och den härjar fortfarande lite. Jag själv är nu på benen igen, men är fortfarande lite sliten. Sån här sjukdom ställer ju lätt till det lite på mindre företag, tur att vi är flexibla.

Tur att man hann få i sig mycket gott innan man blev sjuk i alla fall.

 

Mellandagarna bjöd även på ett kärt återseende i skrapgångarna. Mer om detta senare.

 

God fortsättning!