Nu utökar vi arbetsstyrkan på heltid

Ni som hänger med lite här vet att vi har haft lite extra arbetsstyrkeförstärkning ibland i form av Carl och det har verkligen varit guld värt. Nu har vi tagit steget lite längre och Carl kommer nu att vara här heltid, och förmodligen eventuellt lite till ibland… Hur bra är inte det?

Från fyra till fem

Det här gör att vi nu går från att försörja fyra heltidare till att försörja fem heltidare, det blir helt klart en förändring på flera sätt. Förutom att ordinarie arbetsstyrka ökar med 25% så blir det den enda heltidaren här som inte är i familjen. Jag kan tänka mig att det kan vara lite jobbigt ibland att jobba med andra som är familj, hoppas att det inte blir så här. Vi får göra vad vi kan för att hålla en professionell nivå, jag tror det kan gå rätt så bra. Han har ju ändå varit här till och från sedan 2016, så helt hemska borde vi inte vara. Att vi nu ökar ut arbetsstyrkan beror på flera saker, men först och mest för att Carl är rätt person helt enkelt. Att ha rätt personer med på båten är en enorm tillgång och skapar förutsättningar för allt. Vi är ett företag som vill växa hela tiden och genom att bli en till så både växer vi och skapar förutsättningar för att växa ännu mer.

På grund av något fel så kan jag inte ladda upp nya bilder, så det får bli några gamla helt enkelt.

Carl har länge varit en bra tillgång för oss.

 

Carls start på kanske en lång halmpressarkarriär i höstas

Sedan 2016

Ja, som sagt var så har nu Carl varit här till och från sedan 2016. Det hela började med att vi la ut en annons i just den här tidningen jag bloggar för och Carl var en av dem som svarade. Snart därefter så började han här och sedan dessa så har han varit här under vissa säsonger och under arbetstoppar, när han inte varit här har han arbetat på andra gårdar. Så alltså under sex års tid har vi nu hunnit provat varandra innan det blev heltid. Det borde ju kunna vara bra, för det gör ju att vi alla har ganska så bra koll på vad vi ger oss in på och vad vi får. Sex år är ju faktiskt en ganska så lång tid och vi har hunnit provat många olika situationer ihop sedan dess.

Jag och Carl har jobbat mycket ihop. Allt ifrån kofösning…..
till grävning åt Svevia.
Vi har även åkt en del skylift ihop. Här testade vi teambuilding på riktigt när vi fastnade ett bra tag i en defekt skylift.
oj här är vi igen…

Jag tycker att det här känns hur bra som helst och hoppas verkligen att Carl tycker det också. Sen kan jag inte låta bli att tycka lite synd om de som nu kanske går miste om Carls tjänster, för jag antar att de varit guld värt där med. Aja nu fokuserar vi på att skapa lönsamt arbete framåt och växa vidare.