Kort rapport

Helgen har gått i ett och mycket har snurrat, det är bråda dagar nu när det väl blir lite fritt från regnet. Jag måste försöka prioritera lite sömn nu så därför detta blir bara ett kort inlägg, med mest bilder utan text som kan man kan tolka som man vill…. 

 

Läget i ord

Sist jag skrev något här var vi precis färdigsådda och tröskan var trasig. Vi hade i fredagskväll lyckats få tag på delar som visade sig vara fel… Som tur så fick vi i alla fall delar så vi kunde panik laga den i lördags, sedan dess har det fungerat. Det har varit fortsatt fokus på tröskningen, men även lite rapssådd ute hos kund och lite snigelskydd till våran raps. Vi har även kommit igång lite smått med halmpresningen

Här kommer bilderna helt fria att forma sina egna bildtexter:

Nu blir det sägndags i två timmar, sedan full fart igen-