Två ändringar till 2024

Det händer mycket på många fronter och här kommer två av ändringarna inför 2024. Den ena har redan hänt och den andra har nästan hänt, men kommer inte börja hända på riktigt förens i sommar. Det är två egentligen ganska så stora grejor som kommer påverka oss framåt. Förhoppningsvis till det bättre, men det kan vi kanske inte veta säkert förens efteråt. Här kommer kort om vad som ändrats, en av grejorna kommer det mer om senare.

Första

En ändring till 2024 är att Carl som varit till och från här sedan 2016 kommer inte längre vara med här och har inte varit det sedan i början av vintern. Han får prova sina vingar på annat håll. Istället för honom kommer Thobias som varit med en del tidigare att hoppa in och stötta när det behövs.

Andra

Den andra ändringen som både har hänt och kommer att ske är att vi inte kommer köra åt Hästkraft i Sverige AB. Det har vi gjort sedan 2008 (plus lite extra innan), så det är ganska lång tid och kommer att innebära en ganska så stor förändring. Istället kommer vi att köra åt några andra kunder med en stor kund i fokus. Det är med blandade känslor vi gör denna förändring, men vi hoppas och tror att det är ett steg i rätt riktning för oss

Här kommer ett litet kollage från dem år vi kört åt Hästkraft:

default
default
default
default
default
default
default
default
default
default
default
default

default
default
default

Fortsättning följer…….