Vårt Magnum opus är i hamn

Jag nämnde tidigare att vi spelat in några filmer om vårt sätt att beskoga och det blev till slut 15 stycken korta filmer. Projektet växte och har tagit en del tid (speciellt för Jojje som klippte filmerna) men nu är det klart och allt finns på vår kanal på Youtube. De finns samlade i en spellista, som ni hittar här.

Men varför inte kika lite på några av dem. Den första nedan är om hur vi försöker få in rönn och oxel i skogen. Varför kanske ni undrar? Jo, klövviltet älskar dessa växter och äter de rönn så äter de förhoppningsvis mindre tall.

Nedan är en film om sådd i allmänhet och myllsådd i synnerhet.

Här är en film om varför vi tycker så mycket om sådd.

Om ni är intresserade så kika gärna in på resten av filmerna. De är avsedda att ge lite inspiration och idéer om hur man som liten privat skogsägare kan sköta sin skog.