Att göra lista ”före och efter studenten”

 Just nu finns det en ”Före och efter STUDENTEN” i vårt liv….

Det är allt från mat, poängjakt, SMHI och prioriteringar. Fast mest är det nog väderstress och frågan är varför i huvud taget vädret stressar, det är bara att gilla läget. Kläder efter väder. Mat kommer att lösa sig och dricka är fixat. Det gäller bara att följa listan…

Ja… och i den listan kom just nu in att städa stallet! Ja det ska ju göras någon gång… Grannen Rickard på ”Farfars sågverk” hade lite spån över, så varför inte…nu! Bra blev det och check på den!

Och så lyckades vi fixa ett par poäng i Njudungs gymnasiets poängjakt, med hjälp av Angelica och Milo. Vissa skolor har rapporterat om olämpliga uppdrag, men det här var, helt klart, ett uppdrag i min smak! -Köra häst å vagn och det fixade Axel och Lova och poäng till El och Ekonomi.

Och för att få lite mer plats (framför allt om vädret sviker) är det bäst att alla plantor hinner flytta ut, så lite tid i grönsakslandet står också på min ”att göra lista”. Det betyder att den där listan inte är så dum ändå!

Och nu när vi ändå är igång så kan vi lika väl skriva in Skogs Elmia på listan ”att göra innan studenten”. Visserligen svårt att göra efter studenten och det ska bli jättekul att träffa folk och kolla maskiner! Planen är att besöka Landshypoteks monter, Södras och Spillkråkornas, listan är lång…

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland