JAG VILL HA EN RÖDKULLA TJUR!!!!!

Och om någon inte förstår, kan jag skrika det en gång till! Och tills någon förstår vad jag vill, så står jag här!
På frågan om hon är billig är svaret ja! Framför allt kl 3-4 på morgonen.

Mmmm, att ha Teamsmöte hemma i detta oväsen är en konst och nej 603án ska inte få välja ras på tjuren själv.  Detta eviga råmande bidrog till både skratt och frågor på dagens möte och även en runda med datorn för att titta på kalvar och kor. Tjusningen med Teams är att vi även lär känna varandra på ett annat sätt.

Grannens djur är med i arbetet med att bevara ett kulturarv, den Svenska lantrasen Rödkullan.

Bara ett litet förtydligande, så vi inte får några missförstånd, det är inte jag som vill ha en rödkulla tjur utan 603án och det ska inte bli några blandras kalvar här. Vare sig hon vill eller ej.

Skogliga hälsningar från Mörteleks Frälsegård -En skogsgård mitt i Småland.