Saker jag gjort i stället för att blogga!

Min farmor Ada och dotra' Linnea
Min farmor Ada och dotra’ Linnea

Det har ju varit lite tyst här på bloggen de senaste dagarna, så jag tänkte att jag skulle berätta lite kort om vad jag har haft för mig för den som vill veta.

Jag kallar listan ”Vad jag gjort i stället för att blogga”:

° Jag har fått ett psykbryt över bokföring som inte stämmer. Svurit, slitit mitt nyslingade hår och haft våldsamma ångestsvettningar. Fick till sist krypa till korset och boka en tid för att få hjälp att reda ut skiten så förhoppningsvis får jag ihop allt igen riktigt snart!

°Jag har gjort en trevlig tur till Umeå i gott sällskap. Saker som ingick förutom att träffa en vän var bland annat en grundlig inspektion av en Hillspridare, en barfotapromenad på frostbelagd asfalt samt några felkörningar och ett presentinköp.

hillspridare-elin

°Vi har firat en nybliven tolvåring. Linnea, vår äldsta. Tänk bara. Tolv år! 2004 föddes hon… Det känns onekligen som att det var ett tag sedan. Vem var jag ens för tolv år sedan?! Å, jo jag vet, en ung, förvirrad person med nysytt underliv och ett minibarn i en plastlåda förstås, men annars? Så märkligt länge sedan ändå!?
Bara att börja planera för studenten snart om det ska gå fortsätta gå såhär fort!

Födelsedagsbarn med ny emojikudde
Födelsedagsbarn med ny emojikudde
Min far, halva min bror och min systerson.
Min far, halva min bror och min lille systerson.

°Och så har jag jobbat. Med vanliga saker. Matat djur och skrapat skit. Halmat och spånat.

Och på tal om jobb så gjorde Jenny världens insats här i onsdags, förutom att hon skötte alla djur när jag var borta. Hon tvättade rutorna på Fiaten! Jag måste verkligen komma ihåg att ta en bild och visa för nu ser man både framåt, bakåt och åt sidorna! Glaset är så blankt att man nästan tror att rutorna är utslagna!