Kvällsrapport från farmen

Snart sovdags. En dusch och eventuellt en sista kopp kaffe bara. Jag är riktigt trött i kväll och det är en sådan där skön trötthetskänsla just idag.
Den där känslan av att man faktiskt har förtjänat att bara gå och lägga sig nu. Och en förvissning om att man kommer att sova riktigt, riktigt gott.

Dessutom vill jag vara optimalt pigg och glad i morgon bitti för då kommer Tobias och hämtar slakt!

Soffläge
Soffläge

Den här dagen har bestått av regn, blötsnö, ett rådgivingsbesök och en massa vanligt jobb. Samt en varmvattenberedare som skulle lyftas ungefär trettiosju gånger och ett mystiskt försvinnade av min högra stövel.

En bra dag på många sätt och det är oerhört roligt att så många har sett och delat mitt förra inlägg med Magnus fina bild! Jag tror, och vet, att vi kommer att få se mer av den här killen och hans bilder framöver.

Efter mörkrets inbrott blev det lite kvällsgöra med framkörning av balar till morgondagens foderblandning samt utfodring av de mindre djuren.

kora-bal

John Deeren kämpar på men jag saknar L50´n som verkar ha bosatt sig på verkstaden permanent.

mata-kalvar

Visst är det tråkigt med slask och halka nu när vi fick snö!? Jag skulle vilja ha en jämn temperatur på ungefär -5 i stället för det här!