Lite blandat

Söndag idag igen… Det går helt galet fort nu!

Första advent är det visst också men jag vägrar lägga ut någon mysig bild på ett ljus! Dels för att alla sociala medier redan svämmar över av sådant och dels för att det inte är speciellt mycket mysigare här än vanligt. Vi (läs barnen) har i alla fall  rotat fram en ljusstake och och lite annat krafs men det går väl sisådär med julstämningen än så länge. Vi får hoppas att det tar sig framöver helt enkelt. Det är ju faktiskt inte ens december så den rätta julpaniken får vänta ett tag. Jag tänker att jag kan dra igång med den när TV4 drar igång Jul med Ernst. Tidigast! För visst blir det Jul med Ernst!? Det MÅSTE ju bli Jul med Ernst!? Annars blir det ju ingen jul alls!

Ungefär så här ser det ut hos oss just nu. Ett tunt lager snö på vissa ställen och bara is på andra. Det blåser och är halt men det är ganska fint tidigt på morgnarna.

halka

morgon

Precis nu är jag sen till lagårn. Jag har varit hos min kompis Bodil och fikat och testat lite andliga krafter. Trevligt och spännande var det.

Jag har även lyssnat på P1 i veckan. De sa att lök är väldigt nyttigt, vilket jag i och för sig redan visste. Men att ett rejält intag av lök varje dag kan reducera vissa former av cancer med så mycket som nästan 80% var nytt för mig. Det är ju jättebra! Och man har en bra anledning att göra det enkelt för sig med matlagningen!

Kom och ät familjen! Mamma har lagat middag!

lok