Han säger att det är över nu…

 

Danne säger att det får vara nog nu… Att han har försökt allt som går… Att han verkligen, verkligen, verkligen har försökt. För min skull. Men att han bara inte orkar mer smärta nu. Att det får vara nog. Att jag får hitta en ny…

Han har tvinnat kablar, petat med kniv, fått stötar och testat en mängd olika lösningar. Allt för att jag ska kunna ladda min dator.

Själv har jag en jävla respekt för ström men han är ju faktiskt EL-UTBILDAD, vilket jag brukar påpeka med stor tydlighet!

Då svarar han att han inte är nån sorts datafixarsnubbe utan DISTRIBUTIONSELEKTRIKER, bevars! Som om det skulle vara så himla stor skillnad? Det handlar väl om små respektive stora kablar bara? Det är väl samma koncept med jorden och nollan och det där osvsett? Eller?!

Hur som helst så får jag honom inte att fixa detta längre. Han har fått till den flera gånger men igår sa han att det var kört.

Jaha, då gör jag det själv då! sa jag lagom kaxigt! Och så slog jag igång Youtube och fick fram en riktigt bra instruktionsfilm. Dessvärre var det inte så enkelt som jag hade trott och när jag frågade var vi hade en lödkolv svarade han att vi inte hade någon (jag vet att vi har en, han vill bara inte att jag löder kablar tror jag). Så jag fick ge upp. Falla till föga och köpa en ny. I morgon troligtvis, missade öppettiderna totalt idag på grund av klantig.

 

Men som man brukar säga, inget ont som inte har något gott med sig (förlåt världens klyschigaste ordstäv, kommer inte på något bättre just nu). Jag har tack vare detta blivit tvungen att lära mig att blogga från mobilen. Och det funkar ju över förväntan så det var bra att jag fick testa det!

Nu passar jag på att önska alla en fin söndagskväll och mycket energi inför veckan som kommer! Och må alla edra datorladdare för alltid fungera!