Kaffe och några överraskningar

Den här dagen började bra. Allt blir ju lättare när man hittar en skål med vispad grädde i kylen lagom till morgonkaffet! Jag skrapade ur allt och hällde ner det i koppen snabbt som tusan innan någon annan vaknade.

Å bara tanken på kaffe förresten! Den där första koppen på morgonen… Man vältrar sig ur sängen och liksom flyter nerför trappan som en trög gröt. Känner sig fram till vattenkokaren och slår på. Sedan två minuters väntan innan man häller hetvatten över snabbkaffepulvret och bara känner hur livet vänder åter! Ljuvligt!

Den där första koppen tar jag med mig ut till ladugården. Jag äter ingen riktig frukost direkt på morgonen men kaffe måste jag bara ha, annars får jag inte upp ögonen. På riktigt alltså. Helt oskojat. Det är något med koffeinet och de små blodkärlen i ögonen tydligen. Det svider och jag kan inte öppna dem riktigt om jag inte får morgonkaffe. Och huvudvärken…tala inte om den! Och livskvalitén! Jag menar, utan kaffe är det ju som ingen riktig mening med någonting!

När jag kom ut möttes jag av det här. En liten rymling!

Han såg ganska bortkommen ut och ville gärna komma in till kompisarna i boxen igen. Oklart hur han kom ut.

Nästa överraskning låg i en av hökorgarna. Eller överraskning och överraskning, lite gulligt var det väl i alla fall tycker jag.

Katten Fräs, den lille livsnjutaren. Tänk vad mysigt att ligga där på kvällen och somna till ljudet av kalvar som tuggar.

Tänkte att jag skulle visa en dagens ladugårdsoutfit också.
Visst ser jag trevlig ut?

Haha, nu ser jag att jag är väldigt lik Stånk-Tommy från Småstadsliv..!