Hjullastarbilder

Som utlovat. Några fler bilder i bättre ljus!

L60F

Jag har inte provkört så jättemycket men den går liksom fint. Och den känns bra mycket större än L50’n på något vis. Både längre och…vad ska man säga…större som i stor hjullastare. Svårt att förklara men det är en känsla liksom. Kan det vara för att den har lite mer tyngd? Eller har det att göra med skillnaden mellan hydrostat och converter på något vis? Varför i så fall? Vad är det man känner? Kanske är det miljön också. Hytten är större och tystare. Det mysmullrar lite bara och det ser lite annorlunda ut på panelen och med vissa knappar och funktioner.

Jag tror vi ska komma bra överens jag och den här traktorn. Danne verkar också gilla den, han har kört mest. Han har pysslat om den lite idag och ska göra nya slangar i morgon så det går att köra balgripen med den.

För den som är mer nyfiken så är den från -07 och har gått 13 000 timmar. Vi köpte den från en firma i Skåne och den har ägts av en maskinstation i Östergötland.