Reparationer, gylfområden och langning

Ensilagepushern gick sönder förra helgen. Den man puttar foder med i Hangarn.


Den används flitigt och när man är van att ha den vill man inte vara utan den. Foderbordet känns plötsligt väldigt långt när man går där och skottar för hand och det är inte den mest ergonomiska sysslan man utför.

Idag svetsade Danne ihop den igen. Himla bra! Elias var med och assisterade lite.

Jag tänkte att jag skulle visa lite mer exakt vad som var trasigt så här kommer en närbild.

Jag antar att man får välja själv om man vill kolla på de brustna svetsfogarna, den smidiga vinkelslipen eller framsidan av min mans underkropp.. Gylfområde i närbild var inte själva tanken men det råkade bli så ändå!

Nya slangar till balgripen har han också monterat, det är ingen hejd på händigheten idag!

Och vad har jag gjort då? Kanske mest sådant här:

Nej, jag har städat kalvboxar, gjort vanliga gårdssyslor och skapat en egen liten dramakomedi på Ica Kovland också.
Det sista gick till så att jag först fick ett mindre utbrott på filmuthyrningsmaskinen, sedan saknade jag bankkort när jag skulle betala och slutligen försökte jag köpa ut lotter till mitt eget, minderåriga barn. Inte okej…

Jag har även fått en vänföfrågan på Facebook. Från en engelsk singelman bosatt i Kabul. O my God vilket spännande liv jag lever!