Kan vi prata om det här med Lycksele!?

Vi måste verkligen prata om det här med Lycksele. Lantmännens medlemsträff i november alltså!

Jag är med i världens bästa arbetsgrupp och vi planerar ett stort event för alla Lantmännenmedlemmar i de fem nordligaste distrikten. Redan nu har vi många anmälda och de flesta norrlänningar har koll på det här, men jag tänkte att jag kan pusha lite extra för det eftersom vi precis haft ett planeringsmöte nu i dagarna.

Lyckseleträffen anordnas vart tredje år och har varit oerhört uppskattad hittills. Det är fantastiskt kul att få vara med och skapa det här och ordna en späckad helg för distriktens medlemmar.

De som har varit med tidigare kan berätta om fin gemenskap, ny kunskap, bättre insikt i föreningen, nya kontakter,  fördjupade samarbeten, härlig vänskap och massor av skratt.

Vi har styrt upp hotell, paneldebatt, danskurs, kaffeprovning, museibesök och vinprovning för att bara nämna en liten del av allt. Lantmännens olika divisioner kommer att finnas på plats liksom nyckelpersoner inom föreningen, både förtroendevalda och tjänstemän. Andra aktörer som verkar i och omkring lantbruket är också inbjudna, till exempel andra föreningar och inspiratörer.

Här har vi kaffepaus. Det är nödvändigt ibland!

Vi har diskuterat och dividerat, stött och blött, tänkt och tänkt om för att alla besökare ska få bästa möjliga utbyte av den här träffen. Och jag tror att vi kommer att lyckas riktigt bra tillsammans med alla medlemmar!

Och så till något av det viktigaste. Vi har provätit maten som ska serveras…

Ett hårt jobb att testa mat, men någon måste göra det! 😉 Alltså, försök förstå vilket himmelrike!!

Helt fantastiskt var det. På riktigt!

Hotell Lapplands satsning på kvalitet och lokalproducerat kommer garanterat att ge oss en matupplevelse som heter duga. Se bara hur glada mina arbetskamrater är!

Nu är det bara att rappa på med anmälningarna! Datum och plats är 17-19:e november på Hotell Lappland och om du är Lantmännenmedlem och verksam i något av de nordliga distrikten så är du inbjuden. Temat är Framtidens Bonde och det kommer att bli en riktigt bra helg!