Söndagsmiddag och Patrick Swayze

Söndagsmiddag till tjurarna. Ensilage, korn, potatis, salt och mineraler. Alltid lika gott tydligen.

Notera gärna att det är Danne som kör på just den här bilden och att han bevisligen kör med öppen dörr. Och minns nu vad jag säger. Att det kommer att sluta med att dörren går sönder! Att man inte ska köra sådär eftersom den kan knäckas om man svänger när den står i fel läge och att det bara är en tidsfråga innan det händer! Kom ihåg att jag sa det! Att jag har varnat för det!

Det här är en syn som jag aldrig får nog av och en bild som jag tagit kanske hundra gånger. Men det är ju så fint när de står och äter! När man nyss har kört ut fodret och djuren är så nöjda och glada och bara står och mumsar i sig.

Efter att stortjurarna har fått sitt kör vi samma mix till de mindre med skopan.


Nu när det är varmt och fuktigt blir fodret lätt dåligt om de inte äter upp det ganska fort. Man får göra rent krubbor och foderbord hela tiden.

Ja just det. Patrick Swayze var det jag skulle berätta om också!
Vi har just kollat på Dirty Dancing här hemma!

Jag kände mig lite trött förut och bad Danne fundera ut något roligt/gott/underhållande/trevligt för familjen denna söndagskväll. Gärna något överraskande. Och nog blev jag överraskad när han föreslog sockerkaka och Dirty Dancing!
Ojojoj…Baby och Johnny alltså…lyftet i vattnet… blöt, vit tröja, svettiga lockar i pannan och dans, dans dans! Och tänk! Baby hade nästan likadan frisyr som jag har just nu! Vi är nog fan lite lika! På håll…På jättelångt håll..!

Det var himla kul att se denna gamla klassiker även om ungarna inte var lika imponerade. Men de hade i alla fall ganska roligt åt mig och mina ”Titt’ på det där nu då!””Kolla ryggmusklerna!” och ”Nu jävlar hettar det till!!” samt min imitation av repliken ”Nobody puts Baby in a corner” med mörk Swayze-röst!

De ville även veta vad som egentligen pågår på Ånäsparken och andra dansställen i sommarsverige. Jag tror att de har fått en något förvrängd bild av vad jag gör när jag åker iväg till någon dansbana.