Första på länge

Idag har det gjutits men jag har inga bilder klara. De måste…öhh…framkallas först… Nej, men jag måste kolla igenom alla tusen bilder som Elias tog, alla trettio bilder som jag tog, välja ut några som ser hyfsade ut (blir kanske fem) för att sedan ladda upp dem här. Ska göra’t i morgon hade jag tänkt.

Kul förresten att så många uppskattar byggbilder, jag har fått både frågor och uppmuntrande tillrop. Det är roligt! Hoppas det inspirerar fler att bygga och utveckla.

Just nu är det sofftid här, Jag var ute och sprang förut, kan ju passa på att skryta lite om det. Det var trots allt första löprundan på flera månader. Måste ta tag i det här igen, det är nog riktigt bra för både kropp och själ känns det som.

Ikväll behövde jag skingra tankarna lite. Då var det extra bra.

Jag sprang i skogen så ingen såg att jag hade peltorkåporna på. Det var asjobbigt men inte så jag kräktes. Ska göra det igen riktigt snart.

Jag funderar på om det kan vara realistiskt att försöka springa två mil i veckan? Kanske. Det blir fyra tillfällen om jag springer den här femkilometersrutten. Det borde man ju fixa med lite jävlaranamma!

Lite regnig och lite svettig. Och se vilken proffsig telefonhållargrej jag har på armen! Har ”lånat” den av något barn.

På vägen hem hittade jag hallon. Jag tror jag spenderade ungefär lika lång tid bland bärbuskarna som jag gjorde med att springa.

Hörs i morgon!